Open Stage Februari

Viken kväll.
Vilken publik och vilket drag det blev, mycket inspirerande och kul som bara f-n!!

Och så Per Malmborg – denne eldsjäl som redan dagen efter där sista framträdandet slutar mitt i natten har 50 filmer färdiga på youtube. Ni som aldrig redigerat och lagt upp en film fattar nog inte vidden av det arbetet!!! Prenumerera du inte redan på hans kanal så gör det direkt!

Här framförde jag ett litet gäng låtar. För aftonen hade jag laddat med ett antal stora visdiktare. Jag hade när jag började en ganska god bild av hur programmet skulle se ut men, Det hände något med rösten redan under första låten. Så jag fick minsann laga efter ordning och det blev till att stuva om rejält i programmet och försöka att hosta bort raspet i halsen mellan låtarna. Så här i efterhand kanske jag dragit ner lite på belastningen av stämbanden…

Här är i alla fall första låten och det blev visst Ernst.

Följdes av Jag har drömt, Texten skriven av Dan Andersson

Sedan blev dags för en tur med Fröding och Anita

Winnerbäcks fantastiska För dig

På publikens begäran: min egen Stickbeskrivning

Tennander – Stolta stad

Min egen – Inte stor.